fredag 19 juli 2019

Vi kom inte så långt!

Som det kan bli......
Vi sökte en garageplats, innan vi åkte hemifrån, i förra veckan. Såg inte ut som vi skulle få den. Men så kom det ett sms idag, att garaget var vårt! Så nu måste vi vända hem - igen. Kontraktet ska skrivas på och carportplatsen vi har ska sägas upp, så vi måste vara hemma och göra det måndag eller tisdag! Klart vi vill ha garageplatsen, så i morgon vänder vi söder ut!
Men i dag hamnade vi i Säffle. Tänker alltid på Hasse och Tage,  "spik i foten"- dialogen, som avslutas med att Tage fråge Hasse vart han ska på semestern och svaret är -Säffle, kan man få en kopp kaffe?
Och som vanligt - så har vi varit här förr!
Vi började med veckoshopping på Lidl. Kyl och frys var ju tämligen tomma, så det fanns ett behov!
Sen rullade vi in på Ställplatsen, som var i det närmaste tom! Åt lunch med Lidl's goda ostfrallor, innan vi  gick en liten stadsvandrig. Det har vi inte gjort tidigare.
Vi började vid Gästhamnen vid Säffle kanal och slussen. Fortsatte upp till centrum, där vi strosade runt en stund. Här är lite bilder:





Vid kanalen jobbade en andmamma med att övertala sin nykläckta unge att komma i vattnet!
Vi stannade inte för att se om hon lyckades.
Tillbaka vid husbilen passade Bosse på att träningsflyga drönaren. Här är gott om utrymme, eftersom de flesta platserna är lediga.

I kväll blir det grillade pepparbiffar, till det stekt potatis och kanske en svampsås.
I morron vänder vi hemåt. Har ju ett par dagar på oss, så vi hittar väl alltid någonstans att övernatta på.

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: