söndag 14 juli 2019

Västra sidan......

.... av Vänern, har vi inte utforskat särskilt mycket.
I morse stod valet mellan Bohuskusten eller västra sidan av Vänern. Valet var ju egentligen inte särskilt svårt, med tanke på att det är semestermånaden juli! Det blir lätt överfullt på västkusten.
Vi lämnade Hörviken, utan saknad, och fortsatte förbi Lidköping, mot Trollhättan. Efter Göta Älv-bron, tog vi E45:an mot Karlstad. Efter några mil svängde vi in på en mindre väg, som letade sig ut mot kusten. Det var en sån där slingrig "motorcykelväg". Vi kom så småningom fram till en Camping och Gästhamn.
Dalbergså camping och gästhamn såg ju inte så mycket ut för världen. Men en typisk camping som passar oss, som vill njuta av lugnet. Vi bokade in oss för två nätter direkt. Priset per natt är i klass med en Ställplats, dvs 200 kr inkl el och dusch.
Vädret har varit soligt och varmt hela dagen. Men nu till kvällen dundrar åskan på håll. Den får gärna hålla sig på avstånd!
Tog några bilder på omgivningarna, så håll till godo:


Gick en promenad genom skogen med Zelda, tidigare under eftermiddagen. Till en utsiktspunkt...... ja, nu var det ju inte så mycket att se - förutom Vänerns vatten!
Men jag konstaterade att skogen bjöd på mycket blåbär! Så när Zelda var rastad...... blev det en tur till blåbärsskogen!
Mmmmm det blir blåbär på filen i morgon också!
Kvällens middag, blev sista biten oxfilé från frysen, Lidl's potatissallad, rostad lök och lite rött att skölja ner med.
Om vi har det bra?
- Gissa!?

På återseende,
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: