söndag 19 juli 2020

Två dagar är tillräckligt!

Ja, som vilodagar i alla fall. Sen sätter rastlösheten in. Så i morse, åkte vi vidare längs Kanalen. Dagens stopp blev Borensberg. Ytterligare en plats som vi varit på tidigare! Alla elplatser var upptagna, trots att vi var tidiga, redan straxt efter kl 10! Platserna utan el är helt OK, så det funkar bra för oss! När bilen var på plats och avgiften betald - åkte cyklarna fram! Matsäck fixades, sen drog vi iväg! Så härligt att röra på sig efter två stillasittande dagar! Men jisses, vad folk det är överallt!  Det blev en del kryssande mellan cyklister och gående. Men vi tog oss fram till Bergs slussar till slut. Även Ställplatsen, där, var i princip full. Kanske det gick att klämma in en husbil till, eller två! Vi satt i gästhamnen och åt våra mackor.......Sen var det ju bara att cykla tillbaka. Det blev ca 44.5 km tur och retur.

Soligt och varmt, så vi var ordentligt svettiga, när vi kom tillbaka till husbilen. Bosse gick till duschen. Men jag testade badplatsen precis bredvid ställplatsen! Klart godkänd och vattnet var ljummet! Blir kanske ett dopp efter frukost i morgon?
Efter badet var det skönt att koppla av i en solstol, med lite Mahjong-spel, på mobilen.
En häger gjorde oss sällskap en liten stund.

Det gäller att vara kvick med kameran, innan de flyger sin väg!

I kväll grillar vi oxfilé,  som vi äter till kokt potatis och sås. Kylen börjar eka, så det blir lite "man tager vad man haver"!  Men med ett glas rött går det säker ner utan något större besvär!

På återseende,
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: