torsdag 30 juli 2020

Stormvarning!

Ja, göta petter, vad det blåst!
Efter en titt på väderkartan, för onsdagen, bestämde vi oss för att stanna en dag till i Bua hamn. Vädret blev precis som SMHI lovat: regn och storm. Med 22 sekundmeter i byarna är det inte kul att åka på vägarna. Egentligen är det ju inte särskilt kul att sitta inblåst i bilen heller.




Det var ju ingen trängsel på ställplatsen, under dagen. Men till kvällen rullade det in lite bilar - men fullt blev det inte!
Det var av och till lite båtkänsla, där på ställplatsen, när vindbyarna fick bilen att gunga! Ja, jisses vilket väder!
Enda fördelen med att vara "inblåst" i Bua hamn, var att det finns ett Pentry - med ugn! Så det blev en Janssons frestelse till middag!  Och det behövdes verkligen riktigt varm mat, efter en sån blåsig dag.
Det blev ganska tidig "nattning", i går kväll. Snacka om att man blir trött i huvudet av vindens vinande.
Vi sov gott båda två, vaggade av vinden.......
Så idag, när vinden avtagit något, åkte vi söder ut. Vi hade ju tänkt besöka lite ställplatser på vägen ner..... men med västliga kulingvindar, är de inga alternativ. Så till slut hamnade vi i Båstad. Tog in på Campingens Ställplats. Inte fullt här heller...... beror säkert på vädret. För det inbjuder ju inte till sol och bad. Men, men, vi fick i alla fall tvättat lite kläder idag. Så nu kan vi kuska runt lite till.

På återseende,
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: