tisdag 21 juli 2020

Omväg?

Eller rättare en tur tillbaka! För vi lämnade Borensberg, för att köra tillbaka till Linköping! Media Markt och City Gross, var nödvändiga besöksmål!
City Gross, för att fylla på den tomma kylen. Media Markt för inköp av ny Router, så vi får fungerande wifi. Den gamla trotjänaren har krånglat en längre tid med laddningen, så nu fick det bli en ny! Typiskt nog var det "rea" på den till och med i söndags - och vi handlade i måndags! Ja, det är smällar man får ta. 
Efter shoppingen, åkte vi tillbaka samma väg, men fortsatte till Motala. Det fina, varma vädret försvann under natten, så en del regnskurar fick vi på vägen till måndagens ställplats. Fast det blev en camping, med husbilsplatser, nämligen Furulid. Ligger precis vid Varamo, så jag hade ju hoppats på fina bad i Vättern. Men, som sagt, vädret inbjöd inte till något bad.

Det blev bara en natt i Motala, för idag åkte vi vidare till Zinkgruvan's Ställplats. En välordnad plats, med plats för 9 bilar och dessutom med frivilligt bidrag till platsens skötsel.

Platsen ligger vid ett litet plurr, Viksjön, där det växer näckrosor - både vita och gula, så det är nog inget större djup i "sjön"!
Regnet har fortsatt idag, och temperaturen har sjunkit ytterligare. Ska visst bli sånt här väder resten av veckan......
Förra året cyklade vi från Askersund hit till Zinkgruvan. I år är det inte aktuellt med någon cykling i det här vädret. För lagom när man bestämt sig för en hundpromenad, så är det dags för nästa skur,⛈ med en och annan åskknall - på lite håll!

I kväll satsar vi inte på något grillat, till middag. Det får bli något enkelt på husbilens gasolkök, kanske Chili con carne?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: