fredag 23 augusti 2019

Listerlandet - igen!

Fredag 23 augusti.
Det blev ingen långdragen frukost idag, utan vi såg till att komma iväg fort.
Det blev en tur inom Ronneby och ställplatsen vid Golfklubben. Vi behövde tömma toa och gråvatten efter tre övernattningar på Tjuraviken. Passade på att fylla färskvatten också, innan vi körde vidare.
Det blev även en sväng inom Bromölla och HusvagnsExpo. För byte av en gasolflaska och handla "undermedel" till gråvattentanken.
Efter det körde vi tillbaka några kilometer, för att komma till avtagsvägen mot Nogersund. För vi tänkte stanna på Ställplatsen i Nogersund.

Vi hittade en plats, utan el, som inte var allt för ojämn. Ja, när vi kom vid lunch, var det inte många platser lediga! Det är ju "bara" fredag..... Undrar hur det blir i morgon?
Det har varit riktigt sommarväder idag. Med klarblå himmel och en ljummen vind! Det har vi inte varit bortskämda med i sommar!
Hanö hägrade lite eftermiddagens fina väder. Funderade ett tag på att ta båten över och besöka fyren och "Bönsäcken". Men besinnade mig och fortsatte njuta av solen och ett nytt stickprojekt, i stället!
Vädret för morgondagen verkar bli en repris på dagens! Håller tummarna för att det blir så! Vi behöver lite sommarväder nu!

På återseende,
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: