söndag 30 juni 2019

Om det blåser?

Ja det är väl självklart! För det är nog en sådan sommar! Tyvärr begränsar ju vinden en del cykling. Som i dag tex, när det ska blåsa upp till 18 sekunmeter. Vi funderar inte ens på att cykla......
Men, var hamnade vi då?
Vi lämnade Ulricehamn efter frukosten, i går lördag, och fortsatte öster ut. Gjorde ett stopp på Biltema i Jönköping och bestämde oss efter det, att åka till Gränna. Alternativet var Eksjö, men det finns ju kvar till en annan gång. Vi tog en plats på Ställplatsen i hamnen, när vi kom fram vid lunchtid. Denna gången tog vi inte under träden, längs gångvägen, utan på motsatta sidan, mot vanliga parkeringen. Eftersom det blåste bra, skulle det ju vara skönt med solen..... Ja, det blir ju inte alltid så bra som man tänkt! Det blev så in i h-vete varmt i solen, så vi fick leta skugga bakom bilen! Dessutom fick AC:n jobba för att få en bra innetemperatur.
Det blev en promenad runt Gränna centrum, på eftermiddagen. Dessutom blev det lite kylvaror handlade på hemvägen.
Även Vätterns kalla vatten blev testat! Inte var det några 20 grader, inte! Men badbart och kanske 18 grader? Svalkad blev jag i alla fall!
De 32 platserna fylldes snabbt upp. Så det gäller att vara tidigt på plats. Men det finns ju den "vanliga" parkeringen bredvid, som man också kan stå på över natten.
I morse var det nästan lika många husbilar där, som inne på Ställplatsen! Gränna är populärt!
Idag, söndag och 30:e juni, blir vi kvar i Gränna. Vädret är fortsatt soligt och blåsigt! Runt 30 grader varmt ska det bli.....PUH!
Blir nog inget gjort idag......

På återseende,
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: