onsdag 19 juni 2019

Mölle-Hässle....

.... och First Camp! Ja, då hamnade vi här igen! Som vanligt är det Kullaberg som drar. Vi bokade två nätter direkt. För en dag måste ju vikas till vandring på udden!
Innan vi kom till campingen passerade vi Väla centrum. Där blev det ett stopp. Byxor inhandlades till Bosse på XXL. Mat fylldes på inför Midsommarhelgen, på COOP. Och så blev det en vända på Ohlssons tyger och Pressbyrån. Några jerseystuvar och en mönstertidning blev fynden.
Eftermiddagen blev slapp i värmen. Till kvällen grillade vi fläskytterfile och åt potatissallad till.
Idag onsdag blev det 15 km promenad på berget.
Det blev vandring genom härliga bokbestånd.
Till slut var vi uppe vid fyren.....

... där vi tog en välbehövlig paus, med vatten och en frukt!
Sen var det ju bara att vända tillbaka!
Det har varit "åskvärme", så vandringen sög musten ur oss och Zelda.
Tillbaka på campingen, bestämde vi oss för att stanna över Midsommarafton också. Så ytterligare två nätter bokade vi in. Får se om vi hittar på något...... eller om vi "bara" tänker njuta av tillvaron?! I vilket fall som helst måste vi byta campingtomt i morgon, för där vi står nu är det upptaget över midsommar.
Kvällens middag blev riktig " vardags lyx" : grillad oxfilé  och potatisgratäng med ett glas rött! Jodå, vi har det bra!

Kvar att inhandla till midsommarmenyn är jordgubbar. Har vi tur är det någon som säljer precis utanför campingen i morgon.... annars får vi plocka fram cyklarna och cykla till närmaste butik och handla......
Hoppas vi slipper cykla! För nu vill jag bara vila trötta ben.......

På återseende,
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: