måndag 28 juli 2014

Vi drar vidare....

Vi lämnade ett varmt Uskavi (26/7) och åkte vidare norrut. Eller lite hit och dit, eftersom ett besök på Haglöfs Outlet i Avesta inte går att missa!! Fyndade gjorde vi. Nya skor till mig och en regnjacka till Bosse. Nöjda åkte vi vidare till Falun och Lugnets Camping. Campingen med motionsslingor in på knuten. Perfekta områden att ströva med hundarna på. Cykelavstånd (även gångavstånd när det är lite svalare) till centrum är ju inte fel. Så det blev en tur på två hjul i till centrum för att äta lite mat. Subway var det som hägrade i sommarvärmen!
På vägen genom Dalarna mötte vi många fina Gammelbilar! Det är ju Classic Car Week i Rättvik den här veckan.......
En övernattning i Falun fick räcka, så i söndags (27/7) gick färden vidare mot Sveg. Det blev ännu bara en övernattning, för inte finns det så mycket att roa sig med i Sveg??
Vi körde alternativvägen mot Svenstavik och Storsjön. Härliga vyer och många långa backar har vi passerat. Stannade till i Vemdalen för att äta lunch och rasta hundar.


Himlen blev mörkare ju närmre Svenstavik vi kom. Vid Åsarna såg himlen ut så här:
Och straxt efter började det regna! Eftermiddagen har bjudit på åskskurar och där emellan lite solglimtar. Temperaturen är mer normal, även om det fortfarande är varmt.
I natt sover vi på en liten camping straxt NV om Svenstavik. I morron åker vi längs västra sidan av Storsjön, vidare mot Järpen och ett besök på Lundhags! Ännu en butik som inte får missas......

På återseende
Siv & Bosse

Inga kommentarer: