söndag 10 juli 2011

Varmt.

Vi har haft några helt fantastiska dagar på Sälstens Camping i Härnösand. Mycket sol och mycket bad. Winnie har varit som en labrador i vattnet! Apporterat pinnar i parti och minut!
Bosse och jag tog en cykeltur in till Härnösand. Frukt och grönt behövde vi fylla på. Campingen ligger lagom långt från centrum och där finns även en SUBWAY! Ja, visst blev den testad och godkänd.
Fina kvällar har vi också haft. Ätit grillmat och bara njutit tills solen varit på väg ner.
Men idag drog färden vidare. Winnie och jag tog ett morrondopp innan frukost. Det var riktigt varmt i både luften och vattnet! Efter frukosten packades det sista in på sina platser och vi checkade ut från campingen.
Norrlandsvägarna var ju inte allt för upplyftande, och det är inte E4:an heller....
.... och ännu mindre i skyfall och åska!! Utanför Hudiksvall stod regnet som spön i backen och det gick knappt att se vägen för allt regnande!
Men vi kom fram till Söderhamn och där var det solsken, i alla fall medan vi fikade...
Vi funderade ett tag på att stanna över natten på ställplatsen vid gästhamnen.... men bestämde oss för att åka nån mil till Mohed. Där finns en camping vid en badsjö, som passar oss perfekt. Vi har varit här flera gånger tidigare. Det bästa är det det gamla nedlagda flygfältet, där hundarna kan springa fritt på fälten....
Det finns en fotbollsplan i anslutning till fälten, men där behöver dogsen inte rastas.Även Line tog ett par turer med de yngre. Det är så kul att se henne busa runt, trots sina 11år.
När vi kom till Mohed öppnade himmeln sig och åskguden Tor drog fram med buller och bång! Skönt att sitta under tak, tryggt i husbilen!
Efter regn kommer sol, heter det ju. Och visst stämmer det! Kvällen bjuder på strålande sol och det blev lite grillade laxfiléer med mandelpotatis, till middag. Gott på riktigt!!
 I morron passeras Kilafors...... och Garntjänst's butik!! Det blir nog lite drygt (och dyrt?) för Bosse att vänta ut mig där i från!!

Sakta men säkert styr vi hemmåt. Drygt en vecka kvar av semestern har vi, så det gäller att utnyttja tiden maximalt! Vi får se var vi hamnar efter Kilafors........ Jag har fått veta att lastutrymmet för garn är begränsat!

Kolla i backspegeln, vi kommer igen!

Siv & Bosse.

Inga kommentarer: