torsdag 22 juni 2023

Sol och värme håller i sig!

Idag var det dags att handla mat - igen! Så vi passade på att byta Ställplats, när inköpen var klara. Som vanligt, handlar vi på Lidl, om det finns i närheten. Och idag blev det Lidl trots att det låg granne med Maxi. Men så här dagen innan Midsommarafton var det fullt med folk, överallt. 
Med shoppingen klar, tog vi sikte på Lundåkrahamnen i Landskrona. Enligt deras hemsida var det nästintill fullt. Men vi hittade en ledig plats i början av området, så det var bara att parkera sig där.
Och det blev väldigt bra. Så här blir vi två nätter, i alla fall.
I eftermiddag har vi varit och badat hundarna på den långgrunda "badplatsen", längst ut på området.
Myra blev precis "sjövild" i vattnet och sprang runt med sin boll. Det bästa med dessa bad, är att hon blir väldigt  stillsam resten av dagen!
I morron ska vi leta upp ett "riktigt" hundbad här i närområdet. Ser det inte kul ut, får vi väl cykla till Borstahusen, där vi badade sist vi var här.
Idag har vi grillat kycklingklubbor/sotad kyckling, till middag! Så gott! Lidl's potatissallad,  rostad lök och rostat bröd blev det till. Sen ett glas vitt, så var det helt perfekt!
Så här, innan det är dags att "krypa till kojs", så har vi öppet allt som går att ha öppet, så det blir svalt i bilen till natten. Det blir lättare att sova då.....

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: