söndag 25 juni 2023

På snedden genom Skåne!

Det var dagens resa, mot södra kusten. Ystad var dagens mål.
Bosse hade lagt in en rutt, som vi skulle köra. Men eftersom vi började med att tanka diesel..... gjorde google maps om rutten! Och vi fick verkligen en fin resa på snedden genom Skånes böljande landskap!
Framme i Ystad tittade vi förbi Ställplatsen i Småbåtshamnen. Men den valde vi bort. Den såg ganska trist ut och låg dessutom, precis vid järnvägen.
I stället åkte vi 2.5 km från centrum, ut till Reningsverket där Ställplats Västerleden finns. Betydligt trevligare, även om bruset från Västerleden ligger i bakgrunden.
Men alltså - hur perfekt kan en ställplats  utan annan service än sopor bli? Jo, helt perfekt, för här finns en badstrand för både två- och fyrbenta! Klart vi har testat, Myra och jag!
Ställplatsen ligger uppe på höjden med utsikt över havet. Hundra riksdaler per dygn, kostar det att parkera här. Tror nog vi kan bli här ett tag......bara vädret är soligt och varmt!😉
I kväll grillar vi chorizokorv och steker upp potatisen som blev över på midsommarafton, tillsammans med lite svamp och några grönsaker. Sen kan vi nog avsluta kvällen med ost, kex och ett glas rött, innan sängdax!

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: