fredag 16 juni 2023

En bit söderut.

Då hamnar man i Halmstad, på CityCamp. 
Men innan vi kom dit blev det ett stopp på Lidl.  Det var en hel del som saknades i skåpen!
I år var inte CityCamp vårt första val. Vi hade hoppats att det skulle finnas någon ledig plats med gräs på Ställplatsen i Småbåtshamnen. För där är det nära till Hundbadplatsen.  Men tyvärr fanns bara de tråkiga asfaltsplatserna lediga, så det fick bli längs Nissan i stället.
En promenad in till Centrum gick vi åskvärmen. Myra tog sig ett dopp i ån, innan vi gick upp bland affärerna. 
Ny Mockabryggare behövdes, eftersom den vi har, har en trasig packning. Det blev en ny, men modellen större. Vi får väl dricka större koppar kaffe!🤣
Mörka moln har dragit in över oss, under eftermiddagen.  Enstaka regndroppar har smattrat på taket. Men inte något ihållande regn. Får SMHI rätt, så ska det regna i morron eftermiddag. Vi får väl se hur det går med det.....
Ikväll planerade vi ryggbiff till middagen. Men när jag tänkte möra biffarna med bikarbonat - så var det tunna skivor lövbiff, som kommit fram ur frysen! Det blev till att planera om kvällens middag. En bit ädelost fanns i frysen, så det fick bli oxrullader med gräddsås och årets första nypotatis! Det blev riktigt gott!
En åskskur med lite muller på håll, drog över när vi satt och åt. Det var inte oväntat, för jisses så kvavt det varit hela dagen! Förhoppningsvis blir det lite lättare att röra sig, nu när regnet dragit bort!
 
På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: