måndag 19 juni 2023

En liten tur på två hjul.

Ett förmiddagsdopp med hundarna, blev det idag! En jättefin hundstrand  nästan för oss själva...... Men en främmande hund, tyckte vi var trevliga och ville vara med och leka med Myra och Zelda! Myra var väl inte helt nöjd med att bli av med sin boll......
Först när vi packade ihop och skulle gå hem dök hundens husse upp så där 100m bort!  Som tur var, var det en snäll hund, så allt gick bra.
Efter lunchen, var det dags att lufta cyklarna!
Lergöksrundan, kändes som en lagom utmaning i värmen.
Med lite felcyckling, så blev det drygt 20 km.
En jätte fin runda, i omväxlande miljöer.
Rönne å, förgyller ju omgivningarna.
Vi var duktigt varma när vi kom tillbaka till Husbilen, även hundarna. Men eftersom AC:n varit på, medan vi cycklade, så var bilen en sval oas att komma in i.
Ett eftermiddagsdopp i havet blev det också.

Hade tänkt tvätta lakanen i eftermiddag - men tvättstugan var upptagen! Men vi bytte ändå lakanen, och ska nu inviga Bosses IKEA-shoppade lakan. 

Kvällens middag förbereddes utomhus. Brynte kött och strimlad purjolök, till Purjolöksfläsk, på trefoten. Perfekt när man vill slippa matos i bilen! Kokt nypotatis blev det till.

I morron lämnar vi Skälderviken och fortsätter söder ut. 
Till Råå. Ytterligare en favoritplats. Dessutom har vi kollat in, att det finns ett hundbad i närheten! De där hundbaden behövs i värmen....

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: