lördag 17 juni 2023

Hundbad, de luxe!

Även Halmstad bjuder på en lång härlig strand för hundar! Så vi tog den ca 2.5 km långa promenaden och gick dit - efter frukosten! Å gissa om det var populärt? Stränder fulla av lös sand och så långgrunt. Perfekt för våra snabbfotade att dra några repor i! För att inte tala om att rusa runt i det långgrunda vattnet! Även matte fick doppat sig, i det ljumma vattnet. Med andra ord så var vi alla nöjda med badutflykten.
På tillbakavägen gick vi upp på stan, för att handla de varor som Lidl inte har, Torky, hårschampo, och russin. Det fixades på Hemköp.
Dessutom fick vi handlat en ny Mockabryggare! Den dyrare varianten, men i rätt storlek!
Den är testad godkänt!

Vi passerade över torget på hemvägen, så två liter jordgubbar tog vi med hem.
I eftermiddag har vi bara suttit och inväntat det utlovade regnet. Några enstaka droppar trillade ner, då och då. Men inget ihållande.

Vi chansade inte på att grilla... utan det blev kycklinggryta med svamp och purjo och så ris till. Till efterrätt åt vi jordgubbar med gräddmjölk.........
När disken var avklarad började det mullra och droppa lite mer. Så en snabb kisserunda med hundarna, var precis vad som hanns med - sen kom regnet!
Om prognosen stämmer, kommer det att regna resten av kvällen och kanske natten. Hur det än blir, så behövs varenda droppe. För allt är snustorrt och sönderbränt.

I morron fortsätter vi söder ut, mot Skälderviken. 

På återseende, 
Siv & Bosse. 



Inga kommentarer: