fredag 5 augusti 2022

Ny dag - annan plats!

Det blev ett riktigt oväder i går kväll. Men det drabbade oss bara med åskskura. Åskan hörde vi på håll och blixtarna lyste upp himmlen ordentligt! Det var ett rejält oväder, där vi bara var i utkanten......
Men det blev en märklig solnedgång, som bara varade en kort stund.

Vi kände oss nöjda med två dagar i Karlsborg, så det var ju bara att åka vidare.
MEN, inte innan ett morrondopp i Vättern! Eftersom det var helmulet efter gårdagens åskoväder, så var ju badstranden tom. Gör inte mig något..... Badbar temperatur,  ca 17-18 grader är helt OK. 
Sen var det bara att plocka ihop och säga "hej då" till Bengt och Christina.   
Det blev väg 202 mot Mariestad. Men det var inte målet - utan en favoritplats längs Kanalen. Nämligen Hajstorp. 
På vägen åkte vi igenom Töreboda,  som drabbades hårt av ovädret! Massor av träd hade knäckts av vindbyarna och tak hade blåst av byggnader! Det såg riktigtvotäckt ut!
När vi kom fram till Hajstorp's Ställplats, var inte många platser lediga, så vi tog första bästa, som stod tom. Absolut en av de bästa, så vi är nöjda.
Redan straxt efter lunch var här fullt! Vissa ställen är populärare än andra! 
Vi bokade två nätter och hoppas på att vädret blir något bättre i morron! För idag är det mulet och inte mer än 19 grader! Lite mer sommarvärme vill vi ha!
Ikväll grillar vi sista portionen oxfilé! Som vanligt, i husbilen, blir det potatissallad och rostat bröd till. Kanske ett glas rött slinker ner också?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: