torsdag 4 augusti 2022

En liten tur med cykel!

Började dagen med att tvätta kläder och handdukar.  Vi bokade "tvättstugans" första tid, mellan kl8-kl11, redan i går kväll. Så det var ju bara att sätta igång en maskin, när hundarna fått sin morronrunda. Efter frukosten, blev det ett dopp i Vättern! Inte samma behagliga vattentemperatur på den här sidan. Kanske 17°, i bästa fall. Men gott var det, trots allt. Tvätten var klar vid lunch. Vilket passade oss perfekt. För vi tänkte oss en liten tur med cyklarna, under eftermiddagen. Forsvik, var målet. Knappt en mil bort. Men sen tog vi ju en omväg, för att komma dit! Eller rättare sagt: vi följde cykelleden, i stället för att ta genvägen via väg 202! Blev ca 6.5km längre, på ditvägen.
Hem tog vi genvägen.....
Omvägen, var faktiskt riktigt fin cykelväg!
Vädret var växlande, ömsom sol, ömsom molnigt. Men så kvavt! Riktig åskvärme!
Funderade på ett dopp i Vättern, när vi var tillbaka i Karlsborg. Men nöjde mig med en dusch i servicehuset i stället.
Ikväll har vi bjudit Bengt och Christina på middag. Kycklinggryta med svamp och purjolök samt ris till! Straxt innan maten var klar, dök Hemglassbilen upp! Så det blev vaniljglass till efterrätt!
Medan vi åt, försämrades vädret och himlen blev svart! 
Det åskade på håll. Men vi fick i oss middagen med efterätt, innan det började droppa. Ja, sen var det bara att bryta upp från en trevlig kväll och kura resten av kvällen i Husbilen!

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: