lördag 27 augusti 2022

Ändrade planer!

Vi lämnade Öland i går förmiddag, (fredag). Och åkte hemåt. Det blev lite handlat på Lidl och på Apoteket och på Biltema. Sen tömde vi gråvatten och toa, samt fyllde färskvatten. MEN, vi skippade att åka till lägenheten! 
I stället körde vi direkt till Tjuraviken! Det gick bra det också.....
Men där stod luften stilla! Så varmt och kvavt. Det blev ett dopp i havet, och vattnet var ljummet, men med en del alger, så inte så skönt att bada i....... 
Som vanligt var det kända bilar och folk på plats. Och som vanligt, var det dags för fest igen! Men vi överlevde kvällen, trots allt.
Det var värre med natten - utan AC:n! Trots att alla takluckor och det stora fönstret, vid sängen, var öppna - blev det en varm natt.

Idag lämnade vi Tjuraviken och åkte till Hasslö! Japp, det är sant! Det blev Vindhaga Ställplats/Camping,  i närheten av Garpahamnen. En riktig pärla till Ställplats!
Vädret har varit soligt och varmt, så badat har det också blivit. Varmt i vattnet (22°,minst)! Fin sandbotten och långgrunt. 
Till och med Zelda har badat idag! Myra var  som vanligt, som en furier i vattnet, och jagade bollen.

Ikväll har vi grillat lammstek och ätit  den tillsammans med Lidl's goda potatissallad och en grönsallad. 
Vi delade maten med Bengt och Kristina, som också hittat till Hasslö.

I morron åker vi hem! 
Det ska bli skitväder ett par dagar......om man nu kan lita på SMHI? Men jag hinner nog med ett morrondopp, innan vi lämnar Hasslö.....

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: