måndag 4 juni 2018

Värmen håller i sig!

Jodå, det är sant! Ca 30-grader varmt är det. Så någon cykling blev det inte i Falkenberg. Knappt vi orkade gå......
En natt fick räcka där. Morgonen efter åkte vi vidare till Bua och Ställplatsen i hamnen. Eftersom det var lördag var där nästintill fullt när vi kom dit. Flera extraplatser hade ordnats, men innan kvällen var de också upptagna! Poppis ställe det där. Vi bestämde oss för två övernattningar. Vilket var ett bra beslut. Vädret har varit helt underbart - och alldeles för varmt! Jag har badat i salt vatten, som har varit riktigt uppvärmt. Säkert mer 20 grader!
Det blev en tur till fyren på söndagsmorgonen.
Fick passa på innan det blev för varmt!
Lördag och söndag tillbringades i varsin solstol, som flyttades mellan skugga och full sol. Och visst har det blivit lite "vidbränt" skinn. Så i morse när himlen var mulen, kändes det helt OK, att få en paus i solandet!

Vi lämnade ett mulet och blåsigt Bua och styrde kosan inåt landet. Ulricehamn vid sjön Åsunden blev målet för dagen. Två stopp på vägen gjordes. Ett i Kinna och tyglagret Skroten. Där fyndades det...... Nästa stopp var ett köpcenter vid Borås, där matförrådet uppgraderades. Så här sitter vi nu på Skotteksgårdens Camping.
En liten och lugn camping, och ingen trängsel, så vi bokade två nätter och hoppas att det blir cykelväder i morgon. Det finns en cykelled längs sjön......

På återseende,
SIV & BOSSEInga kommentarer: