måndag 26 juni 2017

Raindrops keep falling on my head........

Söndag 25 juni.
Regnet lättade framåt seneftermiddagen på Midsommardagen, så vi kunde ta en promenad i Plön's centrum. Det var inte alls så mycket att titta på som vi hade trott!! En liten besvikelse. Så det där med ta bilder - det blev det inget med! 
Regnet återvände under natten. Hur mycket kan det regna egentligen??? Massor uppenbarligen!! För regnet fortsatte in på förmiddagen. Men till slut gav det med sig och vi packade cyklarna med matsäck och regnkläder. Vi hade bestämt att vi skulle cykla, och så blev det.
Vi cyklade runt sjöarna med staden Eutin som vändpunkt. Inte heller här var det något att plåta! Och trots att cykelleden gick längs sjöarna på många ställen så var sikten över vatten skymd av träd. Dessutom var det ingen kul cykling på blöta och sliriga grusvägar! Men, men det blev en runda på 5,6 mil trots allt! När vi kom tillbaka till Husbilen var det bara att boka tvättmaskin och torktumlare! För byxorna var duktigt lortiga efter lerstänk.....
Även till kvällen kom det lite regn!

Måndag 26 juni
Vi lämnade ett mulet Plön på förmiddagen och åkte mot Lübeck. Om det regnade??? Ja, faktiskt kom det ett par skurar på vägen. Men väl framme i Lübeck blev vädret bara bättre och bättre. Om man nu bortser ifrån att det i stället började blåsa.....
Vi åt lunch och sen gick vi in till centrum, en promenad på 3,5 km ungefär. Oj, oj vad det fanns mycket att se!Det var faktiskt svårt att välja motiv för bilderna....... Det blev en hel del fotograferat och Bosse tog flera "rundbilder" med sitt Fish-Eye objektiv. De redigeras för fullt ikväll.
Här kommer första försöket. En helt vanlig gata med en GARN-affär som jag tillbringade en bra stund i.
Det fanns ju en del att gå igenom!
Så då var ju Bosse tvungen att roa sig på egen hand........

Testa att kolla runt!
Ja, så har ännu en dag gått och min andra semestervecka har börjat........
I morron åker vi vidare mot nya mål.

På återseende,
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: