söndag 10 juli 2016

En liten tur......

Efter näst sista jobbpasset innan den efterlängtade semestern, passade vi på att ha "familjeträff" på Campingen. Vi blir många nu när vi träffas, barnen med sina familjer och så vi. Strålande solsken lyckades vi parera in dessutom. Så det blev både dopp i havet och gott grillat under eftermiddagen, som avslutades med en fika innan vi blev själva igen.
Idag packade vi ihop och körde husbilen mot västra Blekinge, för ett par dagars miljöombyte. Vi hade bestämt oss för att ta vägen förbi Torsö och se om det fanns några platser lediga. Och vi hade tur! För när vi kom var det bara en som var upptagen, så vi placerade oss raskt på en plats med havsutsikt......
Det regnade hela vägen ner till Torsö, men väl på plats blev det uppehåll. Medan vi åt lunch fylldes de övriga platserna upp - det gick undan ( finns ju bara 6 platser)! Eftersom det under gårdagen inte blev någon längre hundpromenad, så passade vi på att gå en idag. Från Torsö hamn till Björkelunds två gamla radiomaster.
De är höga........
Vi passerade genom tallskogen och där växte höga ormbunkar!
Vid en kohage längs vägen hittade vi massor av stora vildhallon! Naturligtvis har man ju inget att plocka i - förut en en svart hundpåse ( oanvänd - naturligtvis ). Men även en sådan duger bra. Så vi fick med oss hem en hel del hallon, som ska bli gott på frukostfilen i morron.
Efter promenaden tog jag faktiskt ett dopp i havet! Inte var det några 18 grader precis..... snarare 15, i bästa fall. Men trots det kalla vattnet, var det riktigt skönt!

Nu till kvällen tittar faktiskt solen fram i molngluggarna. Så det har varit en riktigt go dag idag också.

På återseende,
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: