måndag 20 juni 2011

På väg.....

.....i regn och rusk, så började vår semesterresa norr ut!
Natten på Hjo's Camping vakade vi till regnets trummande mot Husbilstaket! Det blev inte mycket sova där inte.
Morron var inte mycket torrare, så vi bestämde att färden allt fick gå vidare. Mot Avesta och Haglöfs Outlet! Det gäller att ha en stooor plånbok när man går in där! Trots att priserna är ordentligt sänkta så blir det dyrt, för då plockar man på sig flera plagg, än det var tänkt från början!!
Som tur är, är den här dalahästen inte till salu! Hade blivit lite svårt att få med hem?! Inte ens i Mora har de en så här stor Dalahäst!
Nöjda med våra inköp blev det par mil till. Vi checkade in på Lugnets Camping i Falun.

Ängarna runt campingen var fulla av "midsommarblomster"! Var bara tvungen att plocka "sju sorter"!! Men de fick stå i vatten och inte ligga under min kudde! Det räcker med en "käresta".

Med på våra resor kors och tvärs i Sverige och i bland upp och ner i Norge har vi en trogen följeslagare:
Får vi presentera: HÄLGA. Visst pryder hon sin plats!!
Undra hur många mil hon åkt egentligen......

Idag blev det inte någon längre resa. Vi bestämde oss för Mora, och Mora Park Camping! Gångavstånd till Mora centrum och Zorngården bland annat. Trots att campingen är stor, är här lugnt och trevligt. Mygg är det gott om, eftersom Österdalälven rinner längs hela campingen.

I morron tar jag hundarna i koppel och sätter Bosse på cykel, så vi kan få en behövlig långpromenad genom Mora centrum och vidare längs Siljan!

Kolla i backspegeln, vi kommer igen!
Siv & Bosse

Inga kommentarer: