fredag 24 juni 2011

Midsommarafton!

Det blev ingen tur förbi Lundhags i Järpen, och inget Kallsjön heller. Utan vi åkte vidare mot Strömsund för påfyllning av kylvaror och köp av de obligatoriska jordgubbarna till midsommaraftons middag. Även bränsle till Husbilen behövdes. Sen åkte vi ut på Vildmarksvägen!

 En bit in på väg 342 gjorde vi en avstickare till Gärdsvattnet. Helt ensamma var vi, så hundarna fick springa av sig vid älven. Gissa om det var populärt!?
Winnie passade på att bada medan Bosse och jag fikade. Vad vore livet utan Espressobryggaren!!
Enda nackdelen med platsen var alla knott och bromsar (hästflugor)!!
Vad Bosse spanar efter?? Ingen aning, men intressant verkar det att vara!!
När hundarna torkat till efter plaskandet i vattnet, körde vi tillbaka på till väg 342 och fortsatte till Gäddede, sista utposten innan Vildmarken tar över?!!
Här firar vi Midsommarafton i år! Plus 10 grader, mulet och blåst! Och då och då en regnskur! Mycket sämre kan det inte bli, eller?? Ja, det skulle vara snöstorm och drivis förståss!
 
Vi har hunnit med en tur runt byn med hundarna i koppel och Bosse på cykel! Så nu vilar alla efter promenaden och lunchen.
Hundarna har hittat sina platser i bilen och där sover de gott:Eftersom vädret är som det är, blir det till att sitta inne i Husbilen och äta sill och potäter. Ja, det får väl bli en snaps också, för att få ner sillen?! Jordgubbar med gräddmjölk till efterrätt, så saknas ingenting i matväg!!
Det hade ju varit trevligare med sol och varmt, men man kan ju inte få allt!!

Kolla i backspegeln, vi kommer igen!
Siv & Bosse

Inga kommentarer: