lördag 25 maj 2024

Vad har vi gjort idag?

Ja inte är det mycket!
Vi är kvar i Falkenberg. Det har varit soligt och varmt...... i alla fall till tre-tiden! Då kom åskan och regnet! Stora droppar, så det gick undan stt få in stolarna och badkläderna som hängde på tork! Vi kan vara riktigt snabba, när det gäller!😉
Eftersom det regnade när vi skulle fixa middagen, blev det till att steka panerade kotletter inne i husbilen.  Det blir ju en del matos när man steker sådant - så jag hade ju tänkt att göra det ute. Men vi får stå ut med matoset, för kotletterna blev stekta, nypotatisen kokt och löksås till det. Det blev en riktigt god middag ikväll.
På hundpromenaden i förmiddags handlade vi jordgubbar! De fick bli efterrätt, lite senare på kvällen. Även de här "gubbarna" var riktigt goda.

Annars då? Jo, vi åker hemåt i morron! Här ska bli en massa regn och så behöver vi tvätta - igen. Ja, och så har Bosse konstaterat att kameran  i hans mobil är kass! Så nu är ny mobil beställd, som levereras hem till Nättraby. Så vi får hålla oss hemma några dagar, tills ordningen  är återställd!😉
Vi passar väl på att fylla frysen, handla hundmat och plocka med oss sånt vi glömmde sist vi drog iväg. Säkert är det ett och annat som finns i Husbilen,  som vi kan lämna hemma också.
Vi lär nog kunna "roa" oss med lite av varje, ett par dagar hemma!

På återseende, 
Siv  & Bosse. 

Inga kommentarer: