onsdag 22 maj 2024

Lite tjatigt, med den här förbenade blåsten!

Som sagt......  ingen ändring på väderfronten! Möjligtvis att vindstyrkan är lite kraftigare idag. Solen gassar från en blå himmel - så trots vinden är det riktigt varmt! I kväll (kl19.30) är det 28°! Ja, ja vi har ju väntat länge på värmen, men vinden hade vi klarat oss utan!
När man vaknar med en Myra i sängen!
Hon tar plats och brer ut sig! Vi får hålla oss på varsin kant! Inte konstigt att man vaknar mörbultad emellanåt......
I förmiddags tog jag cykeln upp till centrum och hittade en frisör med "drop in". Det är ju alltid en chansning med såna frisörer...... och med facit i hand,  så hade Bosse fixat min klippning bättre och jag hade sparat 300kr! Men nu är håret kort - i alla fall! 😉
Efter lunch blev det en ny tur med cyklarna. På programmet stod det HUNDBAD! Så det blev det först. När Myra sprungit av sig, cyklade vi vidare till Engelsson's.  En kjolshorts och ett linne, lite "pissetofflor" och hundben, inhandlades. Sen vände vi hem.
Det blev en fin tur runt Falkenberg.
Ikväll grillades kycklingfiléer, som vi åt med klyftpotatis och en sallad.
Som vanligt levererar Omnian! Potatisen blev så god!

I morronbyter vi "spot"! Vi blir kvar i Falkenberg, men byter Ställplats! Det blir Falkenbergs Båtsällskaps Ställplats.  Den skulle inte öppna förrän 1 juni, men när vi cyklade förbi där..... var den helt klart redan öppen!

På återseende, 
Siv  & Bosse. 

Inga kommentarer: