tisdag 28 maj 2024

Hemma och vände!

Det blev en tidig avfärd från Falkenberg,  i söndags. Men det tar ju ändå ett par timmar att köra de 24 milen. Vi tog väg 15, och det är mest för 80- sträckor där. 
Men hem kom vi till slut. Husbilen tömdes på mat och smutstvätt! Sen var det bara att ladda tvättmaskinen och få undan lakan, handdukar och överdrag. 
Medan tvättmaskinen jobbade åkte vi och handlade hundmat på Arken Zoo. Tog vägen förbi CityGross och handlade lite som behövde fyllas på. Sen var söndagen slut!
Igår tog vi en promenad inne i Karlskrona.  Myra fick rastat sig i Klockstapelns hundrastgård. På hemvägen hämtade vi
Bosses nya mobil! Snabb leverans vill ja lova!
Med i paketet följde en Surfplatta - och den la jag beslag på! Ja, vad säger man...... eftermiddagen försvann med alla installationer som skulle göras. Framför allt på nya mobilen! Surfplattan var ju enklare och är tänkt att användas till mina stickmönster, en större skärm är perfekt!
På kvällen lastade vi in allt nytvättat och fyllde frysen. Gjorde klart för att dra iväg igen.
Så efter frukosten, såg vi över orkidéerna,  så de hade vatten, och packade det sista. Kylvaror och datorer mm. Sen blev det färd norr ut, en liten bit. Vi stannade i Sandhamn. 
Nästan helt öde på Ställplatsen! Men ett par bilar har dykt upp sen vi kom.
Myra har fått springa av sig och bada, på en liiiten sandstrand. Stranden är inte helt bussig att ta sig till, via "Sandhamns Naturstig" - men vad gör man inte för en rastlös vinthund!
I kväll grillar vi några färdigkryddade grillskivor av oxkött, köpta på Lidl. Får se hur de smakar. Lite potatissallad får det bli till och rostebröd.

Vart vi åker i morron, har vi inte bestämt.  Vi får lusläsa väderkartan ikväll. Som vanligt åker vi dit vädret är bäst.......om det nu finns något bäst?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: