torsdag 16 maj 2024

Fullt!😱

Det var första gÄngen som vi inte hittade en ledig plats i Bua! Men vi kom inte fram förrÀn efter kl 14. Kanske att det fanns nÄn plats bakom sjöbodarna, men dÀr vill vi inte stÄ, sÄ det blev inte kollat......
MEN, dagen började med att vi lĂ€mnade Ängelholm vid 9.30-tiden, efter att ha fyllt fĂ€rskvatten och tömt grĂ„vatten och toa. Det behövdes ocksĂ„ kollas om det fanns en lĂ€cka lĂ€ngs fĂ€rskvattenledningarna!
Bosse fick vara akrobat, för att komma in dĂ€r vattenpumpen sitter! Han hittade ingen lĂ€cka. SKÖNT!  
Vi Ă„kte över HallandsĂ„sen mot Falkenberg. 
DĂ€r blev det ett stopp pĂ„ Lidl och kylen fick en pĂ„fyllning. Vi passade ocksĂ„ pĂ„ att Ă€ta lunch, för att sedan ta oss till Engelsson's. 
Det blev ett par nya sandaler till Siv och nya innertofflorvtill oss bÄda.
Lite hundgodis till Myra, fick ocksÄ följa med.
Ja, sen fortsatte vi förbi Varberg till Bua......
KÀndes som sagt vÀldigt snopet, att dÀr var fullt!
Vi vÀnde tillbaka mot Varberg för att kolla in StÀllplatsen vid Naturum pÄ Getterön. DÀr var raka motsatsen till Bua - nÀstan helt tomt!
Efter en hel del knappande pĂ„ mobilen, fick vi till slut en kod till bomen, sĂ„ vi kom in pĂ„ StĂ€llplatsen! 
HĂ€r blir vi till i morgon, i alla fall.
 
HÀr Àr fullt med fÄgelskÄdare. Det Àr ju vÄtmarker hÀr......
OmrÄdet runt Naturum Àr under uppbyggnad, och det blir nog riktigt fint, nÀr allt Àr pÄ plats. Men det Àr lite kvar att göra.
Varmt Ă€r det hĂ€r pĂ„ asfaltsplanen, >24° och soligt! Nackdelen Ă€r den kraftiga vinden. Den verkar vi inte bli av med, Ă€n pĂ„ ett tag, SUCK!

Vi gör nog ett nytt försök, att fĂ„ en plats i Bua i morron! Men vi fĂ„r vara dĂ€r innan kl.11, om det överhuvudtaget ska finnas en chans. Vi hĂ„ller tummarna! 

I kvĂ€ll blir det enkel middag: spagetti med köttfĂ€rssĂ„s. 

PĂ„ Ă„terseende, 
Siv & Bosse. 





Inga kommentarer: