fredag 29 juli 2022

Tredje dagen.......

.....i Norsholm, bjuder på riktigt sommarväder! 
Förmiddagen satt vi och tittade på alla båtar som lämnade bruggan, för vidare färd på Kanalen. Dessutom tuffade en tredje kanalbåt förbi! Först var det Juno, igår Diana och idag Wilhelm Tham!
Jag tror dagens båt är den större av de tre.....fast jag kanske har fel?
Efter lunchen bestämde vi oss för stt GÅ längs Kanalen till nästa sluss, Brådtom Sluss.
"Bara" ca 3 km enkel väg! Mmen det kändes längre i värmen! Som tur var, fanns det ett Café, så vi kunde få varsin glass!
Det blev en välbehövlig paus.
Innan vi lämnade slussområdet, tog Bosse en flygtur med Drönaren!
Förutom Caféet, finns där en Ställplats, med tre husbilsplatser. Tyvärr inga höjdarplatser precis. Där fanns även en äng, som man kunde stå på! Kostade 150kr/natt, för ingenting! 
Tillbaka i Husbilen, var det bara att ta sig till duschen! 
Även hundarna var varma och trötta. Som tur var kom vi ihåg att starta AC:n innan vi gick! Så det var svalt och skönt att komma in där. Den där maskinen är guld värd!

Kvällens middag stektes utomhus, på "trefoten", som vi använt tidigare. Det blev panerade kotletter, löksås, potatis och lingonsylt.  Satt som en smäck!

I morron åker vi vidare. Vi har ju bokat två dagar på Borensberg Ställplats. På vägen dit, får det bli ett stopp i Linköping, för att fylla på kylen. Det finns ju ett stort köpcentrum längs E4:an, i utkanten av sta'n, där passar det bra att stanna.

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: