söndag 24 juli 2022

Nästa! - Blankaholm......

Vi började lördagsmorgonen med att tömma toa och gråvatten, samt fylla färskvatten. Sen lämnade vi Påskallavik, efter tre dagar! Vi fortsatte norrut på E22:an och tog en chansning på Blankaholm. Och vi hade tur. Det fanns flera platser att välja på, när vi kom fram vid lunchtid! Vädret var mulet och inte några 30 grader, knappt 20 grader var närmare sanningen. Det blev det där vanliga, som vi alltid gör, som blev gjort under lördagen. Bl.a hundrundorna.
Men en stund ute, i varsin stol, blev det också, trots gråvädret. 
Till kvällen regnade det, så ärtsoppa och wienerkorv passade bra till middag. Lite ost och kex fick avsluta kvällen.
Idag, söndag, har sommarvädret kommit tillbaka. Sol och värme, med lite moln mellan varven. Det blev en lite längre promenad med hundarna på förmiddagen. Vi gick upp på utsiktsberget.
Lite klättring uppför, som hundarna uppskattade. Lite för många träd, för att få en riktigt fin utsikt. Man kan ju inte få allt.....
Sen var det bara att ta sig ner, på andra sidan. Stigen slutade vid en tomt! Snopet..... men vi fick passera längs staketet. Därefter tog vi vägen genom Campingen och vidare längs landsvägen tillbaka till Ställplatsen.
Efter lunchen intog vi varsin solstol. Det blev riktigt varmt när solen gassade på, så jag passade på att ta några dopp i viken, under eftermiddagen! Säkert 20° i vattnet. Härligt.
Ikväll har vi grillat fläskytterfilé och ätit det sista av potatissalladen. 
I morron lämnar vi Blankaholm och fortsätter norrut. Det är dags att fylla på kylen igen...... Undrar vem som äter upp all mat?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: