fredag 24 juni 2016

Tillvaron är återställd -PUH!!!

Det blev en tur till Svågertorp på onsdags förmiddagen, efter att ha tillbringat tisdagskvällen till att kolla in vilken DATOR som skulle inhandlas.
Ett stopp vid Media Markt och så är lugnet återställt. Ny dator och ny backup-disk inhandlades. Sen blev det ett stopp vid Stoff och Stil, där jag fick botanisera en bra stund!
Det blev lite småsaker inhandlade - men inget tyg.
Efter Svågertorp vände vi hemåt. Det blev ingen mer övernattning på vägen, utan vi körde hela vägen hem till Skönstavik. Kvällen hemma i husbilen ägnade Bosse åt att försöka få över allt till den nya datorn.....
Det var en hel del pysslande med filer hit och dit. Även torsdagen behövdes för att få ordning på allt.

Lyckades lura med mig Bosse på en cykeltur in till Lövmarknaden på torsdagsförmiddagen. Det är ju ett måste att ta en liten runda på torget, när vi är på hemmaplan.
I dag är det midsommarafton och campingen är fullbelagd!
Festandet började redan i går förmiddags för många..... så det lär väl bli livat i kväll! Vädret är ju perfekt för en en sådan här dag: sol och varmt! Eftersom jag ska jobba mina två nätter har vi inget val, än att bli här. Jo vi kunde varit i lägenheten, men det känns inte som något alternativ! Vi gör det bästa av saken: äter nypotatis och sill. Lite jordgubbar till efterrätt, så blir det säkert en bra Midsommar för oss också!

På återseende,
Siv & Bosse

Inga kommentarer: