måndag 3 augusti 2015

Maxad ledighet!

Ja, så är vi inne i AUGUSTI!! Och hela tiden har vi väntat på sommaren....... Nu är det bara att inse: det blir inte bättre än så här!
MEN, det har faktiskt blivit några dopp i havet, sen sist. Men det är KALLT i vattnet. Tippar på att det varit sådär 16 grader.....  Några morgondopp har det inte blivit utan det är först efter långpromenad med dogsen som det har känts lagom för ett dopp.
Men efter sista nattpasset har det faktiskt nästan varit sommarvärme! Så i lördags när jag vaknade drog vi iväg på nytt! Ganska trötta på stimmet på Campíngen letade vi efter lugn och ro. Visste precis var vi skulle hitta det.
Alldeles vid Söderåsen ligger Skäralids Camping. Det var ju ingen trängsel precis, så det passade oss perfekt. Lördagseftermiddagen och kvällen satt vi ute i solen och njöt av lugnet. Söndagen ägnades åt vandring på Söderåsen med Kopparhatten som delmål.
Vädret var perfekt för vandring. Och de höga bokarna gav bra skugga och svalka på vägen. Till och med gammelhunden njöt av promenaden. Men visst var vi trötta när vi kom tillbaka till husbilen efter 8,5 km vandring uppför och nerför ravinen.
Två dagar är kvar av ledigheten, så vi fortsatte mot ännu en favoritplats: Mölle med Kullaberg


I morgon blir det inte någon vandring på Kullaberg. I stället plockar vi fram cyklarna. Har väl inte riktigt bestämt riktningen på cykelturen. Kanske mot Höganäs, eller så blir det mot Arild. Vi får se vad vi känner för i morgon.
På onsdag bär det hemåt för till kvällen är det dags att jobba - IGEN!

På återseende
Siv & Bosse

Inga kommentarer: