torsdag 23 juli 2015

Sommar anno 2015.......

Visst är det sommar, i alla fall enligt almanackan! MEN, inte är det någon sommarvärme precis!
Ja, det är bara att gilla läget.
 Vi har häckat ett tag på Campingen, två nattpass är avklarade. Vardagen är tillbaka. Men så slår rastlösheten till och bilen packas för nya vyer! Man behöver ju inte åka så långt för att få lite lugn och ro.....
 Nogersunds Ställplats med utsikt mot Hanö. Här kan vi ha det gott ett par dagar innan det är dags för ännu ett par jobbnätter......
En riktig liten idyll. Påminner lite om de små byarna på Österlen. Små trähus med snickarglädje och rosor i rabatterna!
 Visst blåser det!! Men det går ändå att få lite lä bakom husbilen, så vi har kunnat sitta ute och njuta av solen...... men med långbyxor och tröja på!
Även de fyrbenta tycker om att koppla av i solen.

Idag tog vi cyklarna för en tur till Sölvesborg. En lagom sträcka på 1,4 mil enkel väg. Visst är vårt Blekinge lika vackert som de ställen vi cyklat på i Tyskland. Vi cyklade genom Istaby, Siretorp och det nya bostadsområdet Ljungaviken och tog den fina bron över viken in till Sölvesborgs centrum.
Det blev en tuff cykling till Sölvesborg i stark motvind!! Tur vi har elhjälp å cyklarna....... Tur att inte vinden vände till vi skulle tillbaka! På hemvägen stannade vi till i Hällevik och shoppade fisk på Hennings Rökeri! Ikväll ska vi frossa på rökt fisk och en och annan inläggning.
I morgon bär det hemåt. Dags för jobb igen! Tycker den lediga tiden försvinner i 190 knyck??!!
På återseende,
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: