tisdag 21 augusti 2012

Kort semester!

Efter att ha jobbat några dagar behövde vi lite mer ledighet! Mycket vill ha mer!!! Så sagt och gjort, Bosse tog ledigt på fredagen (17/8) och vi åkte med vårt mobila hem till Borgholm på Öland! Det är inte ofta som Kalmarsund är nästan spegelblankt, men så var fallet när vi åkte över bron. Framme i Borgholm ställde vi oss  på Gästhamnens ställplats för husbilar och vi var inte ensamma i det fina vädret. Knöfullt var det.
Framåt eftermiddagen tog vi hundarna med på stadsvandring. Inte någon favoritpromenad för Qeylah. Tanken var ju ett besök i Ullcentrums affär. Men vilken tur ja hade! Den var stängd, så jag sparade säkert många kronor!
Borgholm är en liten mysig stad med många trähus med snickarglädje. Kul att titta runt. Efter centrum gick vi "Prinsessans Estelles promenad" och fortsatte upp till slottsruinen.
Det var en av de där fina dagarna med strålande sol så vi njöt i fulla drag. Tillbaka vid strandpromenad igen, rullade det in flera veteranbilar!


Det var mycket på gång ipå Öland på lördagen. Bland annat Kungsrallyt. Därav alla gamla bilar. "Ironman" var också igång under lördagen, ni vet en sån där uthållighetstävling med cykling, löpning och simmning över långdistans!
Tvådagars agility tävling på Ölands Brukshundklubb var det också. Det var den egentliga anledningen till att vi åkte till Öland. Jag skulle tävla med Qeylah på lördagen. ( Och det gick riktigt bra, med våra mått mätt!)

Ja vi fick en fin helg på Öland, med mycket sol och vila. På hemvägen stannade vi till vid IKEA och kompletterade mitt skrivbord och köpte ny arbetsstol till Bosse. Vi hade nog rekord på snabbaste tiden genom varuhuset! Det var det som fanns på listan som tittades på och inget annat! Får väl åka själv en annan dag och gå och flumma runt själv utan maken!

Flyttat hem till lägenheten gjorde vi igår! Men det är inte färdigåkt ännu, så håll utkik, vi kommer igen!

Siv & Bosse
Inga kommentarer: