fredag 26 maj 2023

Tillbaka i Husbilen igen!

Det blev bara ett dygn hemma i lägenheten. Vi lämnade Tjuraviken efter frukosten och körde hem till byn. Sen tömdes Husbilen på det mesta! Lakan, handdukar, överdrag och smutstvätt skulle hem och få sig ett varv eller två i tvättmaskinen. Vi tog även hem maten från kyl och frys. Det behövdes en genomgång, för se vad som behövdes handlas. Tvättmaskinen gick varm hela dagen i går. Vi fick handlat middagsmat att stoppa i frysen och de vanliga kylvarorna. Jag hann oxå med ett dopp på Tallan - ca 17° i vattnet. Så skönt! Vi grillade lite kött och åt potatis- och grönsakspytt till.
Idag steg vi upp med tuppen. Läkarbesök inbokat kl.8! Det blev snabbt avklarat och de sista två maskinerna kördes under förmiddagen. 
Framåt lunch var Husbilen packad igen. Vi körde till Tallan, där det blev ett dopp, bara 14.5° idag..... Sen åt vi lunch på Tallan's parkering, innan det var dax att köra till stan! Jag behövde besöka frisören!
Äntligen var allt avklarat och vi körde från stan mot Sandhamn, där vi parkerat för natten (till att börja med). Soligt och varmt, om sitter i lä!
För som vanligt är det en kall vind som drar fram.
Ett dopp i havet har det blivit även här. Solstolarna har varit ockuperade i em. Jisses, vad bra vi har det!

Korvgrillning blir det till kvällen, Kabanosser.
Lidl's goda potatissallad och rostebröd får väl fylla ut menyn.

Vad vi hittar på i morron......tar vi då!

På återseende, 
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: