måndag 21 juni 2021

Tre dagar i sol och värme......

...... i Nogersund. Lite vind och även en acceptabel vattentemperatur för att svalka en solvarm kropp!
Men tre övernattningar var alldeles tillräckligt, för att rastlösheten skulle sätta in! Vi är ju inte vana att sitta på rumporna flera dagar i rad. Så idag var det dags att hitta ett nytt ställe, att stanna på!
Eftersom vi tänkt oss något i Skåne, så blev det Simrishamn och Tobisviks Camping. Men innan vi kom så långt, blev det ett stopp i Bromölla och ett besök på Lidl. Medan jag handlade, drog det förväntade åskovädret in över oss! Det var ett rejält oväder, med många urladdningar och massor med regn. Vi väntade ut det värsta regnandet, på Lidls parkering, och passade på att äta lunch, innan vi fortsatte mot Simrishamn.
När Husbilen var på plats...... blev det en promenad in till Centrum. Förbi den gamla stadsdelen. Måste helt klart vara bästa tiden att gå där nu - för alla rosorna blommade för fullt! 
Även några stockrosor har börjat blomma!
På hemvägen blev det ett stopp i hamnen, för att njuta av varsin kulglass, innan vi gick sista sträckan tillbaka till Campingen.
Vädret är lite disigt och ganska blåsigt, och inte alls så varmt, som det var i helgen. Det lovas också någon åskskur till kvällen......
Så vi satsar på kycklinggryta med färsk tagliatelle till middag, ikväll.
I morron kanske det kan bli en tur med cyklarna......

På återseende, 
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: