onsdag 2 juni 2021

Tillbaka i Blekinge!

Civiliserad plats, blev Karlshamn! För där finns City Gross. Vi behövde ju fylla på kylvaror och så var det ju extrapris på oxfilé! Aldrig fel att ha lite gott kött i frysen!

När shoppingen var klar, körde vi mot Väggahamnen, för att se hur Ställplatserna ser ut! Ja, inte var de inbjudande precis! En grusad parkeringsplats med elstopar. Ingen utsikt - ingetting mer än el! För att övernatta där, ville de ha 180 kr!
Så vi fortsatte till Kolleviks Camping. Liiite dyrare, men betydligt trevligare.
Ingen trängsel, så här mitt i veckan - innan skolorna slutat.
Tisdagseftermiddagen ägnades åt "stadsvandring". Vi gick Strandpromenaden in till Karlshamn centrum. Tittade på de gamla trähusen och så stenhusen med torn. När vi var nöjda med Centrum, gick vi samma väg tillbaka. Det blev en promenad på 8 km. Tillbaka på Campingen tog vi siesta i varsin stol, i solen. Som vi längtat efter det här vädret!
Idag har dagen gått i återhämtningens tecken. Solen har visat sig på en klarblå himmel. 
Blåst har det gjort - men vi har haft lä av bilen. 
Jag (Siv) blev till slut så varm, att det blev ett sug efter ett dopp i havet! Tog mig ner till badbryggan, för att känna på vattnet. Det är alltid svinkallt i Kollevik! Men inte idag! Så det blev ett dopp och badtempen var i alla fall 18°C. Det var ju "pålandsvind"!

Dagens middag blev, trots värmen, Köttfärssoppa och ostmacka. 

I morron åker vi någon annanstans. Väderprognosen för Halmstad ser lovande ut......

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: