lördag 6 maj 2017

En vecka....

..... med kallt väder och blåst! Ja, blåst var ju ett understatement!! För här har det varit stormvindar, i alla fall i byarna. 21 sekundmeter från NO, det är ingen höjdare precis. Så veckan som gick var ännu en "vintervecka". Bara fyra grader på morronen, så den där våren har lyst med sin frånvaro.
MEN idag blev det en ljusning i tillvaron! YEH! Solen lyste från en klarblå himmel redan på morgonen och termometern visade 7 grader vid 8-tiden. Sen blev det bara bättre........ Det var riktigt svettigt att gå hundpromenad på förmiddagen, med temperatur upp mot 18 grader!! Inget vi varit bortskämda med precis.
Ett besök på Mat- och Trädgårdsmässan i Wämöparken blev det efter lunch. Massor av Närproducerade delikatesser fanns att köpa för den hugade. Växter och fröer i parti och minut. Men inget som vi behövde.
Bosse har under eftermiddagen "möblerat om" i förarhytten. Har man inte jobb får man skaffa sig. Kablar har dragits om och Backkamerans skärm har fått ny plats. Blir säkert bra! GPS:en blir förvisad till handskfacket och Mobilen blir ny "GPS". Ombyte förnöjer!
Lövträden är ljusgröna och Bosse frustar och nyser och kliar sig i ögonen. Men äntligen är det VÅR!

Efter nästa natt pass måste det väl ändå vara väder för en första tur????

På återseende,
Siv & Bosse

Inga kommentarer: