lördag 23 juni 2012

Midsommar...

Vad ska man säga annat än att midsommar i år är precis som alla andra svenska midsomrar! En hel del sol och så till kvällen regn!
Eftersom vi tillbringat sista veckorna på campingen, så blev vi kvar i husbilen över midsommar också. Det är näst intill fullt med husvagnar och husbilar på stora planen. Trångt, men ändå ganska lugnt. Midsommarafton var det dans runt majstången på eftermiddagen, men vi höll ställningarna med en fika istället. Jag hade sovit på förmiddagen, så jag var lite "seg".
Till kvällen blev det den obligatoriska sillen, nypotatis och öl och snaps! Och så jordgubbar till efterrätt, inte att förglömma.
Midsommarbukett i "designevas" från Husvagns Svensson.
Tallriken färdigladdad.....
Vi kurar inne medan regnet strilar ner.
Dans på den lilla dansbanan var det hela kvällen trots ett envist regnade. Musiken som spelades var klart godkänd.
Strålande sol har det varit idag. Långpromenad med hundarna och sen har vi njutit i solen. Bosse med en bok ( som han somnade gott till!) och jag med en stickning. Kan man ha det bättre??
I kväll blir det en grillad köttbit och potatisknyten stekta på grillen och till det ett glas rött. Visst har vi det bra?!
Underhållning får vi ikväll också, då samma enmansorkester som igår, står för musiken till kvällens dans.

I morgon är det sista dagen på den här helgen och vi håller tummarna för att vädret blir lika fint som det varit de här två dagarna. Ja,ja, lite regn till kvällen kan man ju stå ut med om det ska vara nödvändigt!
Nu är det bara tre veckor till vi har semester! Fast med det här husbilslivet (trots att vi jobbar) så känns det som vi haft semester sen vi kom hem från Danmark......

Vi ses!

Siv & Bosse.


Inga kommentarer: