fredag 15 september 2023

Vi åker vidare?

Det blev bara en övernattning i Halmstad. Ängelholm och Skäldervikens Ställplats lockade! Inte så mycket lugnare, men bättre bad. Dessutom en lång strand bara för hundarna! Efter lunchen  fick de springa av sig stranden. Vilken lycka! Myra hämtade bollen i vattnet några gånger  också.  Men springa i lös sand - det är livet för en vinthund! 
När vi nu är här igen, så passade vi på att tvätta! Handdukar och lite kläder denna gången. Vi vet ju inte riktigt hur länge vi är på tur? Men vi ska vara hemma senast om en vecka - för då är det dags att besiktiga Husbilen! Jag tror vi suger ut så mycket vi kan, innan det är dags att vinterförvara......
När vi kom, var det betydligt mer moln på himlen (och färre bilar),  men vädret har bättrat sig under eftermiddagen. Inget vi klagar på!
Det märks att det är fredagskväll. Det har rullat in en hel del bilar, som säkert ska fira helgen här. Vi blir kvar i morron också. Det ska bli soligt och varmt, så det gäller att passa på!
I kväll har vi grillat fläskfilé och ätit tillsammans med potatissallad och en råkostsallad.  Det fanns utrymme för ett glas rött också! Med andra ord en perfekt middag.

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: