måndag 11 september 2023

Dimma!

I morse var det tjock dimma, både över havet och in över land! Så vi hade inte så bråttom ut. Men det blev ett morrondopp innan frukosten, trots allt.
Lagom till förmiddagskaffet fick Bosse ett sms från Lars, som håller i vinterförvaringen..... Det var inget kul - för han har avvecklat versamheten! Japp! Bara sådär ett par veckor innan Husbilen ska in för vintern!
Det blev lite "panik i lägret", här. Så vi började att googla vinterförvaring. Fick tag på några, både på googlesökningen och via FB. Efter några telefonsamtal och mejl, har vi löst vintern i alla fall. Dyrt blev det, nästan 11000kr! Men då står bilen i uppvärmt utrymme. Ja, ja det är bara att bita i det sura äpplet......
Efter att ha löst problemet, var det dags för hundpromenad. Vi gick genom naturreservatet "Spregle hall". Det är inte särskilt stort, så vi tog oss snabbt igenom - utan att möta kreaturen som betar där! PUH! Det blev inga kort tagna - dimman låg fortfarande kvar.
Men efter lunch lättade det och solen har visat sig ett par timmar. Vi har njutit i solen. Fortfarande Brittsommar-värme!
Nu när det närmar sig kvällen, drar dimman snabbt in igen!
Snart är det bara ett vitt "töcken", utanför.
Men vi hoppas på, i alla fall ett par dagar till med sol och värme. 
I morron är det nog dags att byta vy, efter fyra dagar i Krokås. Men det blir ju svårt att hitta något lika bra........ Här kopplar vi verkligen av. Dessutom finns här bra "hundpromenader", och en fin badvik! 

Ikväll blir det ärtsoppa och wienerkorv till middag.

På återseende, 
Siv & Bosse. 
 

Inga kommentarer: