lördag 19 augusti 2023

Känns som hösten gjort sitt intåg!

Det har verkligen varit höstväder, under den här veckan, som vi varit på Öland. Soligt och varmt, för att nästa dag vara grått och mulet. För att inte tala om regn som drar över, av och till!
Idag vaknade vi med dimma!
Inte ens Långe Erik syns!
Trots att det blåser ligger dimman kvar i "lagunen"! Det är knappt "min" badstege syns.
Ja, ja, det är som det är och vi är kvar i Nabbelund idag också. Det är inte bättre väder på andra ställen här på Öland. 
Det blir väl som vanligt, sådana här dagar, att vi "roar" oss med inne-aktiviteter. Lite datorjobb för Bosse, stickning och ljudbok för mig. Ungefär som det blir när vi är hemma i lägenheten. 
Förhoppningsvis drar väl några husbilar iväg - så vi kan rasta Myra med en boll, på gräsplanen...... Hon behöver springa av sig lite, med jämna mellanrum! 

Igår blev det eget recept på pastasåsen, till middagen. Strimlade kassler som frästes lätt, på med grädde och mjölk och lite mjöl. Kokade ihop, och sen  i med smulad ädelost och riven brännvinsost och lite kryddor. Blev riktigt gott till Tagliatelle! 

Vad vi ska äta idag.....får vi fundera vidare på? Inte det lättaste att variera maten, när vi bor i Husbilen. 

Som sagt, livet flyter på i maklig takt. Vilket vi är rätt nöjda med. Men det hade ju inte gjort något om solen 🌞 visade sig lite mer......

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: