tisdag 11 juli 2023

Vi hade tänkt oss......

.....en dag  i Kalmar! Men det kunde vi glömma. Båda Ställplatserna var fulla, plus att det stod husbilar på parkeringarna runt om.
Ja, ja, det blir inte alltid som man önskar. Men nu i industrisemestern är det svårt att få plats på populära Ställplatser.
Så vi åkte vidare några mil norrut. 
Det fick bli en favorit i repris - Timmernabben.
Nog trodde vi att det skulle vara många bilar här, när vi kom vid lunch  - men nej! Det var bra 8 bilar. Lite förvånande.......
Efter vi parkerat och ätit lunch, blev det en promenad till Karamellan,  för att fylla på med mer "marknadskarameller". Hundarna behövde ju oxå en promenad.
Tillbaka på Ställplatsen,  blev det ett dopp i havet. Tyvärr är det dags för algblomningen nu, så det är ju inte lika skönt med ett dopp, när vattnet är lite "grumligt"!

Nu till kvällen har det fyllts på med bilar.
Men fullt är det inte på långa vägar. 

Vi har ätit Spagetti och köttfärssås till middag ikväll. De sista avokadosarna fick bli efterätt. Snart är det dags att fylla på kylen igen.....

Som vanligt har vi inte planerat något för morgondagen.  Det verkar som det ska dra ett regnområde över södra Sverige. Så det är kanske lika bra att stå kvar där vi är?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: