måndag 2 augusti 2021

På väg.......

Det blev några dagar hemma i lägenheten. Det var ju lite som vi ville hinna med. Bl.a firade vi vårt äldsta barnbarn, som hunnit fylla 20 år! Nu är det dags för honom att flytta, för att studera på Högskola/Universitet. Han hamnar i Karlstad, tillsammans med flickvän, som också ska plugga där. Flytten går i slutet av augusti.
Sen behövde vi titta till "de gamla" på Ön. 
Och så det vanliga, med tvätt och sånt.
I går eftermiddag förberedde vi med att fylla upp Husbilen med det vi burit hem! Samt ladda kyl och frys. Perfekt! För i morse var det bara de sista rena kläderna, datorer och mobiler med alla sladdar och laddare att packa in, innan avfärd!
Hundmat inhandlades på Djurkliniken och så bar det iväg!
Norrut på E22:an!
Vi svängde inom Ställplatsen i Kalmar hamn - men där var fullt, vilket vi misstänkte att det kunde vara. Fortsatte till Mönsterås och Ställplatsen i hamnen. Men efter att de rivit Silon, så var det inte lika kul att stå där. Så vi körde tillbaka en knapp mil och tog plats på en gammal bekant: Ställplatsen i  Timmernabben.
Inte lika fullt idag, som det var sist vi var här. Kan ju bero på vädret! Regnskurarna har avlöst varandra, sen vi körde hemifrån. Och det lär fortsätta regna av och till, resten av dagen. Men nu står vi här, i alla fall över natten. 
Sen får vi se var vi hamnar.

På återseende, 
Siv & Bosse. 




Inga kommentarer: