tisdag 6 juli 2021

Ett bra ställe......

...... att börja en ny tur med Husbilen - är Sandhamn, ute på Torhamnsudden.
För nu är vi här igen! Efter två dagar hemma i lägenheten! Bosse har fått sin andra vaccination idag på förmiddagen. Efter det drog vi iväg till nämnda plats! Lagom framme till lunchen. Perfekt!
Idag är det lite mer vind, i alla fall här ute vid kusten. Men ändå är det snudd på att vara alldeles för varmt! PUST!
Vad har vi hittat på sen sist då?
När vi körde hem från Krokås, i söndags, tog vi vägen förbi Mörrum och kollade in Ställplatsen vid Folkets Park. Helt OK, om man gillar doften från Mörrums Bruk!
Därefter blev nästa omväg in till Sternö, straxt vid Karlshamn. Längst ut på en udde, fanns en öppen plats (vändplan?) som det går att stå på. Fantastisk utsikt mot Skärgården. 
Ja, sen var det bara att köra sista sträckan hem.
Hemma igen tömde vi Husbilen på det mesta, bla all mat och så all tvätt - och det var en del! För nu skulle tvättmaskinen jobba! Och det har den gjort! Men nu är allt rent och det sista hamnade på sina platser idag på förmiddagen. Vi har även passat på att fylla kyl och frys, så nu ska vi klara oss ett tag...... i alla fall tills filmjölken tar slut. 
Här i Sandhamn stannar vi två dagar. Det passar bra med en extra vilodag efter allt härjande hemma. Och så är det bra att Bosse tar det lugnt efter vaccinationen! Om han nu kan ta det lugnt?

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: