söndag 9 maj 2021

Vart tog våren vägen?

Inte är den här i alla fall! Fortfarande kalla nätter, ner mot nollan, och svala dagar med blåst och regn! Sommaren känns väldigt långt borta.....
Men vi satsar vilt, på att SMHI ska lyckas pricka väderprognosen för kommande vecka! Det lovas sol och värme! Får väl se om vi "får bita i det sura äpplet". Men vi har i alla fall fyllt upp Husbilen, med allt som behövs för att bo i vårt sommarhus på hjul. 

Zelda hade klara synpunkter på att det var alldeles för kallt och regnigt, när vi lassade in maten i kyl och frys. Kan faktiskt hålla med. Men som sagt - vädret ska ju bli bättre!
Vi tar första natten på Almö och Tjuraviken. Ingen trängsel, precis. Dessutom nära hem om vi glömt något viktigt, innan vi åker  längre bort.
Efter lunchen blev det långrunda med Zelda, som trots allt tyckte att det var helt OK, att promenera på "nytt" ställe. Blåsigt som tusan, men solen jobbade på att hitta hål i molntäcket.
Eftersom vädret är som det är, dvs inget grillväder, så blir det köttgryta (färdig från frysen) och kokt potatis, till middag. Inte alls fel.....
Nu håller vi tummar och tår, och hoppas på att det äntligen kan bli lite vårvärme!

På återseende, 
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: