söndag 30 maj 2021

Sommarvärme och cykling!

Fredagskvällen bjöd på en fin solnedgång, även om det var i kyligaste laget.....
Lördagsmorgonen bjöd på sol och en behagligare temperatur, än det varit på bra länge! Och dessutom knappt någon vind! Hämtade en karta och fick tips på cykelleder, i receptionen. Vi bestämde oss för en tur, som följdeleden "Åsnen runt" och Banvallsleden". Ett riktigt bra beslut, skulle det visa sig. Vackra vyer, fina hus och behagligcykling. Och perfekt underlag för Zelda att springa på! 
Allt man kan önska, med andra ord!
Det blev ju inte "Åsnen runt", utan bara runt en del. Men det blev ändå 6 mils cykling! Hemvägen gick på asfalterad, smal, krokig och backig bilväg. På slutet blev benen lite stumma, men med lite elhjälp i uppförsbackarna tog vi oss tillbaka till Campingen. Puh!
Passade på att ta ett dopp i sjön, medan kroppen fortfarande var varm efter cyklingen. Godkänd badtemperatur på 16°/17°, så det svalkade lagom......
När cyklarna var undanstuvade, intog vi varsin solstol och dåsade bort en bra stund.
Snabblagad middag: spagetti med köttfärssås,  var precis lagom avancerat. 
En gammal film och ett glas vitt hann vi med innan vi stupade i säng.
Idag, söndag, är vi fortfarande kvar på Urshults Camping. Vi behövde en vilodag, innan vi åker vidare. Och med strålande sol och värme i luften, så har vi verkligen njutit! Ett par dopp i sjön har det också blivit.

I kväll blir det något gott kött på grillen och Lidl's goda potatissallad. Och i morron åker vi mot nya mål......

På återseende, 
Siv & Bosse. 


Inga kommentarer: