söndag 28 juni 2020

Kustvägen.

Inte lätt att bestämma sig för vart man ska åka......Så vi tog oss från Lundåkrahamnen till Trelleborg, och fortsatte  därefter längs kustvägen. Vi stannade för lunch, vid Smygehuk. Där var det gott om husbilar och husvagnar uppställda.  Men vi fortsatte på kustvägen. Tankade i Ystad och hamnade till slut i Kåseberga, på ställplatsen. Naturligtvis måste  Ales stenar, få sig en påhälsning.

Vi var inte precis ensama bland stenarna!
Efter promenaden  var det skönt att vila i skuggan, under markisen. Vi grillade lammstek och åt potatissallad till, när värmen lättade lite till kvällen.
Enda nackdelen med ställplatsen i Kåseberga, är tillgången på internet!😱 Det är lika med noll. Bara att läsa en bok i stället!
Efter frukosten idag tog vi fram kartan, för att hitta ett nytt ställe att övernatta på. Efter en del velande bestämde vi oss för Tobisviks camping utanför Simrishamn. Vi tänkte satsa på en husbilsplats.
Men vi kom inte så långt! För precis utanför Skillinge såg vi en skylt för ställplats, in på idrottsplatsen.
 Med bad tvärs över vägen.
 Det duger bra åt oss, för en natt eller två. Ingen el, här heller. Men vi har ju vår solcell som laddar bra. Priset är överkomliga 150kr och då finns här dusch och toalett. Även en kran att fylla färskvatten, om det skulle behövas.
Badet är dessutom klart godkänt! 23 grader i vattnet är ju nästan för varmt! 😉
Och som grädde på moset, så har vi internet! YEH!!!!
Har vi otur, blir det regn till kvällen.
Tror det få bli nån pastasås och tagliatelle till middag idag. Bacon och koncerverad svamp och grädde är ju en bra början..... sen är det bara fylla på med vad som finns av grönsaker och kryddor!


På återseende,
Siv & Bosse.

Inga kommentarer: