måndag 1 juni 2020

JUNI!!!!

Redan har en vecka i husbilen  försvunnit! Tiden flyger iväg.....
Vädret har varit helt OK - om man bortser från helgens friska vindar. Runt 16 sekundmeter i byarna, från NO, mao kalla vindar! Men vi har ändå fått några timmar i solen, vilket har varit efterlängtat.

Lagom till att solen bestämt sig för att lysa från en blå himmel - lägger solcellspanelerna på taket av att fungera! Visst är det märkligt?! (Tur vi har en "portabel" solcell, som fungear och kan ladda bodels-batteriet.)
Så idag i första riktigt sommarvarma dagen (en bra bit över 20 grader varmt) har Bosse suttit på husbilstaket och tagit bort kassa solcellspaneler! Ja, sen var det ju lim och annat mög som också skulle bort!
Ny solcellspanel av dyrare sort är nu beställd. Kommer väl i nästa vecka. Då blir det ännu en dag på taket för Bosse.

Efter dagens hundpromenad på förmiddagen, blev det ett dopp i havet! Årets första! Badtemperaturen, var precis badbar. Tippar på 16-17grader. Inte så man ligger i nån längre stund precis! Men skönt att svalka sig, var det trots allt.
Resten av veckan ska bli fortsatt fint väder, men något svalare än dagens temperatur. Är väl helt OK, bara det inte blåser.......
Tre veckor har vi kvar på vår försäsongsplats..... tiden går fort.
Efter Midsommar har vi tänkt oss lite utflykter. Hoppas restriktionerna lättar lite mer till dess! Vi längtar efter lite miljöombyte!

På återseende,
Siv&Bosse.

Inga kommentarer: