lördag 14 september 2019

Hemresa!

Lördag 14 september.
Efter en titt på väderkartan, för de kommande dagarna - bestämde vi oss för att det var dags att dra hemåt och avsluta vår husbilssäsong för i år! Vädret som bjuds de kommande dagarna var mest hårda vindar, upp till 20 m/s, varvat med en del regnskurar! Ja, det är ju höst!
Den soliga dagen i går, avslutades faktiskt med en fin solnedgång!
Det har vi inte varit bortskämda med den här sista turen på Öland.
Vi avslutade vår Ölandstripp med att köra hela rundan om Norra udden. Såg att det hade gjorts fin cykelväg, sen vi cyklade där för två år sedan! Den får vi testa nästa år!
Vi gjorde ett stopp i Sandvik, på vägen mot bron! En sista baugette med skagenröra och lax, fick det allt bli. Perfekt lunch, innan vi tog de sista milen hem.
Hemma i Nättraby, tömde vi bilen på allt bråte, som vi tidigare släpat dit. Berlingon blev välfylld.
Ja, sen var det bara att stuva in allt på sin plats i lägenheten! Och det var ju inte det lättaste..... För vi har ju en annan lägenhet sen 1 juni! Så det får nog bli lite pusslande, lite omstuvning och lite hokus pokus, för att hitta bra platser till sakerna! Ja, ja - vi har hela hösten och vintern på oss att "få till" det!
Kvar i husbilen är grillen, sängkläderna, överdragen och mattorna. Sedan blir det storstädning! Allt ska dammsugas och torkas ur. Vattentanken tömmas och torkas torr. Garaget ska städas ur. Toan ska saneras.... you name it! Vi vet vad vi ska hitta på i morron..........Dessutom är badrummet fyllt med smutstvätt! Tur vi har egen tvättmaskin och torktumlare!

Som vanligt blir det väl ett kortare inlägg, när bilen är klar för vinterförvaring, så till dess: tar vi djupa andetag och gör en sak i taget!

SES!
Siv & Bosse.


Inga kommentarer: