fredag 1 maj 2015

Aprilväder!

Eftersom det regnade "småspik" i måndags när vi vaknade, bestämde vi oss för att leta upp lite sol! Enligt väderkartan skulle det finnas nämnda vara på Västkusten! Så efter frukost drog vi iväg på vårens första "resa".
Vi åkte mot Bjäröhalvön och Vejbystrand. Vi hade tänkt oss att övernatta på en parkering vid Ranarps strandängar.... Men tji fick vi, för inte var det tillåtet att stå där över natten! Men vi fick fick en fin promenad i solsken i alla fall!
Det var bara att åka vidare och till slut hamnade vi i Halmstad. Kul, för där har vi inte stannat till förut. En ny Ställplats finns i närheten av centrum och vid Nissans strand. Trodde vi skulle vara ensamma, men över natten stod det åtta husbilar där.
Kan man inte tro när man ser den tomma ytan! Men det ska finnas plats för dryga 70 husbilar/husvagnar här!
Stadsvandring i Halmstad blev det på tisdagen. En trevlig stad som vi säkert kommer att besöka igen, när vädret är liiite varmare!









"Betonggrisar", har vi sett i alla möjliga former när vi rest genom Sverige, och Halmstad har också sina egna:
Självklart är det laxar!
På onsdagen var det dags igen för regn! Så vårt besök på Söderåsen och Skäralid ställde vi snabbt in och åkte faktiskt hemåt.
Valborg ägnades åt riktigt lång promenad i Rosenholmsskogen, för mig och hundarna. En och enhalv mil blev det. Vi skulle hålla oss "ur vägen" medan Bosse fixade ny plats bodelsbatteriet! Efter två och en halv timme var vi tillbaka och Bosse var nästan klar!
Lite efterarbete finns det alltid att göra......
Eftermiddagen bjöd på regn och rusk, men vad gjorde det, för vi var duktigt trötta efter vår skogspromenad, hundarna och jag. Så att sitta och slappa resten av dagen var inga problem!

På återseende!
Siv & Bosse


Inga kommentarer: